“O noapte furtunoasă”, la Biblioteca Județeană “Christian Tell”

524

Biblioteca Județeană “Christian Tell” își va deschide, din nou, ușile, în această seară, pentru iubitorii de teatru. Aceștia sunt invitați să asiste la un spectacol de teatru-lectură la care își vor aduce contribuția actori profesioniști și actori amatori.

Biblioteca Județeană “Christian Tell” Gorj și Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” Târgu-Jiu îi invită, vineri seara, începând cu ora 20.15, pe iubitorii de teatru în Sala de lectură a bibliotecii, unde se va desfășura spectactolul de teatru-lectură “O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale. Spectacolul este organizat în cadrul unui proiect demarat de Biblioteca Județeană “Christian Tell”, în parteneriat cu Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”. “Este un proiect prin care dorim să atragem tinerii către dramaturgie și nu numai. A demarat cu ocazia «Nocturnei Bibliotecii», cu spectacolul «O scrisoare pierdută», iar acum continuăm cu «O noapte furtunoasă». Vor participa actori profesioniști, dar și tineri voluntari cărora le place teatrul, lectura și biblioteca. Sperăm că va fi o seară în care toți se vor simți bine”, a declarat Olimpia Bratu, managerul Bibliotecii Județene “Christian Tell”.
Din distribuție vor face parte Valeriu Bâzu (Jupân Dumitrache) și Dan Calotă (Ipingescu), de la Teatrul “Elvira Godeanu”, dar și mai mulți actori amatori: Valentin – Bădel Șuncă și Cristian Mihai Crâng (Rică), Alexandru-Marian Popescu (Chiriac), Liao Jennifer Hia Liang (Veta), Gabriela Valentina Grădinaru (Zița) și Teofan Daniel Șuncă (Spiridon).
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here