O firmă din Olt, campioană la contracte cu statul, ridică sala de sport din Turburea

2203

Firma afaceristului Octavian Bălțoi din Slatina a câștigat încă o lucrare în județul Gorj. Este vorba despre sala de sport școlară din comuna Turburea, lucrare în valoare de 6 milioane de lei.

Grup Primacons SRL din Slatina și-a adjudecat lucrarea, luna trecută, în calitate de lider de asociere, alături de Valtum Prod Com și Domus Maximus SRL.
Compania Națională de Investiții a primit două oferte pentru proiectarea și execuția sălii de sport din comuna gorjeană.
Sala de sport va avea 102 locuri. Firma de construcții din Olt a câștigat multe lucrări în județul Gorj, în ultimii ani. Pentru că nu are suficientă forță de muncă, societatea subcontractează lucrările, așa cum s-a întâmplat la Stoina. Grup Primacons SRL a câștigat licitația de un milion de euro pentru podul de peste râul Amaradia, care s-a prăbușit anul trecut peste muncitori. Firma din Dolj, care a subcontractat lucrarea, a fost amendată de ITM pentru muncă la negru. Au fost probleme inclusiv la Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, reabilitată de aceeași firmă. La scurt timp de la inaugurare, cei de la Primacons au fost chemați să „cârpească” Polivalenta, pentru că ploua în sală.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here