Nuntă de trei zile şi trei nopţi, în familia solistului Valentin Sanfira

10665

Dănciuleştiul a răsunat trei zile şi trei nopţi de cântec şi voie bună. Asta deoarece, la final de săptămână, cei mai buni artişti din Gorj şi nu numai au evoluat în faţa celor peste 500 de invitaţi care au răspuns prezent la nunta lui Alin Sanfira, fratele îndrăgitului cântăreţ de muzică populară Valentin Sanfira. Cel din urmă s-a ocupat, de altfel, minuţios de organizarea petrecerii, Valentin punând la punct momentele cele mai frumoase ale nunţii, ca într-un adevărat spectacol. Fericiţi au fost astfel nu numai mirii de momentele de neuitat, ci şi oaspeţii acestora care au trăit cu ei bucuria frumosului eveniment.

sanfira (2)Potrivit apropiaţilor tinerilor însurăţei, fratele solistului, Alin Sanfira, şi aleasa inimii lui, Gabriela, au simţit încă de când s-au cunoscut că sunt făcuţi unul pentru celălalt şi de aceea au decis, anul acesta, să-şi unească destinele pentru tot restul vieţii. Totul, după o poveste de iubire care a început acum 7 ani şi care pare acum desprinsă dintr-un adevărat basm. De aceea, data de 30 august, momentul când cei doi au devenit o familie, va rămâne pentru ei o zi specială, unică, încărcată de emoţii şi bucurii.

sanfira (3)Nuntă gorjenească!
Cei doi au spus astfel câte un “DA” hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă, sâmbătă, iar duminică au păşit, cu dragoste, în Casa Domnului pentru a primi binecuvântarea preotului. Petrecerea a fost una cu fast, la eveniment fiind invitate nume grele ale muzicii românești, colegii interpretului de la Ansamblul Profesionist “Doina Gorjului” fiind primii care i-au invitat la joc pe oaspeţii cuplului. sanfira (1)Maria Loga, Victoriţa Lăcătuşu, Olguţa Berbec, Ion Ghiţulescu, Marian Medregoniu, Alexandra Bleaje, Delia Barbu şi Liliana Mitrana au cântat de mama focului la nunta de la Dănciuleşti.[Pentru miri au prestat şi Ovidiu Achim, dar și Cătălin Gogan. Programele muzicale deosebite au fost completate cu programe artistice, dansatorii de la “Doina Gorjului” încântând, ca de obicei, audienţa. Ultima noapte de petrecere, una maraton întinsă pe parcursul a trei zile şi trei nopţi, aşa cum se făceau de altfel mai demult nunţile gorjeneşti autentice, s-a finalizat, potrivit lui Valentin Sanfira, cu un imens foc de artificii.
ANAMARIA STOICA

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here