Numele decanilor din UCB au fost validate

383

Luminita popescu INSCRIPTEchipa managerială a rectorului Moise Bojincă este aproape completă. Recent s-au încheiat concursurile pentru funcţiile de decan şi director de structuri departamentale. În şedinţa de Senat din 30 mai au fost validate rezultatele concursurilor. Urmează nominalizarea prodecanilor şi validarea lor.

Procesul electoral organizat, încă din toamna anului trecut, la nivelul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu se apropie de final. Concursurile pentru funcţiile de decan şi director de structuri departamentale s-au desfăşurat pe 28 şi 29 mai. Pe data de 30 mai, Senatul UCB s-a întrunit pentru a valida rezultatele obţinute de candidaţi. Astfel, echipa rectorului Moise Bojincă este aproape completă, la această oră. „La momentul acesta echipa mea se apropie de finalizare, în sensul că au fost validaţi în şedinţa de Senat de miercuri decanii şi directorii de structuri departamentale. La Facultatea de Inginerie a fost validată doamna profesor universitar doctor Luminiţa Popescu, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor – doamna profesor Ana Gabriela Babucea, la Facultatea de Administraţie Publică şi Studii Politice Comparate – doamna profesor Camelia Tomescu, iar la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale – doamna profesor Monica Bîcă. Ca directori avem: directorul general administrativ – Marian Vintilescu, director la ID – doamna Roxana Popa, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic – doamna Amelia Boncea şi la Departamentul pentru Asigurarea Calităţii – domnul Florin Ciofu”, a explicat Moise Bojincă, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Decanii îşi nominalizează prodecanii

Pentru ca procesul electoral de la nivelul UCB să fie încheiat mai este nevoie să fie aleşi şi prodecanii facultăţilor. Aceştia nu vor susţine concurs, doar vor fi nominalizaţi de către decani, după care vor fi validaţi în Senatul Universităţii. Nominalizarea prodecanilor se va face în perioada imediat următoare.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here