Număr record – Peste 5000 de persoane, pe plajă la Săcelu

335

Gorjenii preferă Săcelu tuturor staţiunilor aflate de jur împrejurul judeţului. O spun chiar cei care au ales Săcelu pentru a-şi petrece câteva zile de vacanţă, la mică distanţă de casă, îmbinând costurile mici cu serviciile de calitate. Pentru apele cu efecte curative, 5000 de persoane s-au înghesuit astfel, numai în weekend, pe plaja din Săcelu, numărul fiind unul record, înregistrat de la deschiderea oficială a staţiunii, în această vară.

Adrian Tudor, şeful Centrului de Recuperare şi Perfecţionare al Forţei de Muncă Săcelu, subliniază astfel că, în numai două zile de week-end, s-a înregistrat un număr record de persoane la bazinele staţiunii administrate de CEO în localitate. ,,Vin foarte mulţi turişti din afara Gorjului. Avem persoane care vin la bazine din Dolj, Hunedoara şi chiar din Bucureşti. S-au înregistrat pe weekend peste 5000 de persoane care au beneficiat de serviciile din această staţiune. Vreau să le mulţumesc celor care asigură condiţii pentru turiştii care vin aici făcându-i să se simtă cu adevărat bine, având un trafic sigur, fluent, locuri de parcare şi condiţii ridicate în staţiune”, a declarat Adrian Tudor, care mulţumeşte angajaţilor CRPFM Săcelu care au muncit în week-end făcând faţă la acest număr record de persoane în staţiune.
Modernizările operate la Săcelu îşi spun astfel cuvântul, gorjenii şi nu numai fiind atraşi de condiţiile optime care le sunt puse la dispoziţie aici, la preţuri mici.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here