Număr record de înscrieri pentru postul de agent de la Runcu

563

Ieri s-au încheiat înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de agenți de ordine publică, organizat pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

26.035 de persoane s-au înscris, la nivel național, pentru cele 1.853 de posturi destinate angajărilor din sursă externă (14/loc), cei mai mulți candidați fiind în județele Gorj (64,2/loc), Dolj (55,7/loc) și Argeș (47,5/loc).

Cea mai mare concurență este pentru ocuparea postului de agent de ordine publică în localitatea Runcu, din județul Gorj, unde s-au înscris 135 de candidați.

În Capitală, 2.100 de candidați s-au înscris pe cele 194 de posturi (10,8/loc), iar pentru ocuparea celor șase locuri destinate reîncadrărilor concurează 31 de foști polițiști (5,1/loc).

”Toate posturile de agenți de ordine publică destinate angajărilor din sursă externă urmează să fie ocupate în urma concursului ce va fi organizat la data de 14 mai a.c., în una dintre unitățile de învățământ ale Poliției Române. În cazul posturilor scoase la concurs pentru reîncadrarea celor care au avut calitatea de agent de poliţie şi îndeplinesc condițiile legale pentru ocuparea acestor locuri, doar în județele Ialomița și Giurgiu nu sunt persoane înscrise”, precizează reprezentanții IGPR.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here