Noua sală de sport, doar pentru competiţii oficiale

608

Sala de Sport din Târgu Jiu, inaugurată cu prilejul Campionatului European de Box Under 22, va fi folosită strict pentru competiţii. Cel puţin asta susţine primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, care a declarat că echipele ce vor activa în noua polivalentă se vor antrena fie în Sala Voievod Litovoi, fie în Sala Colegiului Comercial “Virgil Madgearu”. În schimb, locaţia din centrul oraşului va fi utilată până la începutul verii.
“Suntem în procedură de achiziţie în momentul de faţă pentru tot ceea ce presupune dotarea acestei săli a sporturilor, am decis să nu preluăm ceea ce este în momentul de faţă la Şcoala Numărul 5, pentru că acolo se desfăşoară activităţile permanent, iar, aşa cum am stabilit de la început, Sala Sporturilor va fi sală doar pentru competiţie, nu sală de antrenament. Vom face în aşa fel, mai ales că acum avem şi sala de la Colegiul Economic, încât aceste săli să fie folosite mai mult pentru antrenamente, iar după ce vom achiziţiona toate instalaţiile de care avem nevoie la Sala Sporturilor o să folosim această sală pentru meciurile oficiale, nu pentru antrenament. Cred că în maxim o lună de zile va putea fi folosită”, a declarat edilul Marcel Romanescu.
În perioada următoare vor fi achiziţionate panouri de baschet porţi, tabelă electronică şi o instalaţie de 24 de secunde.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here