Norica Nicolai vrea voturi din Gorj pentru europarlamentare! – Funcția lui Dian Popescu îi asigură capital electoral

975

Numită președinte interimar al ALDE Gorj, săptămâna trecută, de către BPN, europarlamentarul Norica Nicolai nu se grăbește să vină în județul lui Dian Popescu. Nu că nu ar avea un interes direct să coordoneze organizația aflată în derivă, în lipsa unei conduceri interesate de acest aspect, ci pentru că treburile de la Parlamentul European o opresc să facă naveta între Târgu-Jiu și Bruxelles, sau mai bine zis, între Târgu-Jiu și Strasbourg, locul unde, pe 2 iulie, va avea loc următoarea ședință plenară.

Norica va veni însă la început de iulie într-o vizită de recunoaștere la organizația ALDE Gorj, își dau cu părerea reprezentanți ai filialei, și ar putea să se ocupe serios de partid abia în toată luna august, când eurodeputații sunt în vacanță, dar membrii …pe litoral. Cel puțin asta este concluzia pe care putem să o tragem, dacă dăm un ochi programului de lucru al Parlamentului European, europarlamentarii intrând în vacanță doar la final de iulie, dar și pe lipsa de reacție a Noricăi Nicolai, care nu dă semne, publice, că și-ar fi luat în serios misiunea de la ALDE Gorj.

Norica e pe ciocu’ mic
De altfel, noua președintă nu a catadicsit nici măcar să transmită un comunicat de presă prin care să anunțe că este fericită, revoltată sau supărată pentru misiunea primită la Gorj ori faptul că o interesează, așa cu mai puțin de un an de alegerile europarlamentare, ce cred gorjenii despre numirea sa. Să nu mai spunem că a durut-o mâna să scrie, pe pagina de facebook, măcar două rânduri despre rolul său în reorganizarea ALDE Gorj…

Partidul, tot cu ușile închise
Până la venirea Noricăi Nicolai partidul lui Dian Popescu va vegeta, așa cum s-a întâmplat în ultimele luni, dar, mai ales, de când fostul lider și-a găsit ocupație, pe bază de carnet de partid la București, locul unde acesta este director comercial la SC Servicii Energetice Muntenia SA. Nu știm dacă va continua să facă asta și sub Norica Nicolai, dar putem spune că startul nu este unul de bun augur, chiar dacă știm că europarlamentarul are o miză personală la Gorj. Adică faptul că vrea voturi din județul acesta ca și din Oltenia. Ce nu știe Norica este că pentru asta se va bătea cu liberalul Marinescu, eurodeputatul de la Dolj, dar și cu vreo doi eurodeputați ai PSD, adică cu Victor Boștinaru și cu Victor Negrescu.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here