Noi șefi de secție, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

3943

Începutul de an a venit cu schimbări la nivelul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu. Astfel, mai multe secţii ale unității au noi șefi; este vorba de secţiile Psihiatrie, Medicală II, Boli Infecţioase, Obstretică-Ginecologie şi Serviciul de Medicină Legală Gorj. Totodată, au încetat contractele personalului medical pensionar şi care încă mai activau în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu.

Secţiile Psihiatrie, Medicală II, Boli Infecţioase, Obstretică-Ginecologie şi Serviciul de Medicină Legală Gorj au şefi interimari, la această oră, iar în cursul acestui an vor fi organizate concursuri pentru ocuparea posturilor de medic-șef. „Începând cu data de 1 ianuarie, am numit alţi medici şefi de secţie, prin dispoziţie, pe o perioadă de interimat. Astfel, la Secţia Psihiatrie am numit interimar pe doamna doctor Câmpeanu, care a înlocuit-o pe doamna doctor Pătrăşcoiu. La Secţia Boli Infecţioase am numit-o pe doamna doctor Manea, care a înlocuit-o în funcţie pe doamna doctor Ionescu. La Secţia Medicală II am înlocuit-o pe doamna doctor Runceanu şi a preluat postul de şef de secţie doamna doctor Natalia Guţă. La Serviciul de Medicină Legală am înlocuit-o din funcţie pe doamna doctor Beldean şi l-am numit interimar ca şef de secţie pe domnul doctor Dascăl. La Secţia Obstretică-Ginecologie am înlocuit pe domnul doctor Pătrăşcoiu şi l-am numit interimar pe domnul doctor Tetileanu. Au fost reziliate toate contractele cu medicii care beneficiază şi de pensie, şi de salariu. Am hotărât să aducem medici tineri, personal tânăr, care să preia activitatea şi să reîmprospătăm activitatea“, a declarat Gigel Capotă, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.
Totodată, conducerea SJU Târgu-Jiu anunță că vor fi făcute noi angajări, atfel încât posturile de medic rămase libere în urma încheierii contractelor medicilor pensionari să poată fi ocupate cât mai curând.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here