Noi recrutări la Centrul Militar Județean Gorj

991

Centrul Militar Județean Gorj anunță că în perioada 18 septembrie – 13 octombrie se desfășoară activitatea de recrutarea tinerilor cu stagiul militar satisfăcut, absolvenți cel puțin ai învățământului general obligatoriu, cu vârsta cuprinsă între 18 și 51 ani (neîmpliniți până la data semnării contractului), pentru ocuparea posturilor de soldat-gradat rezervist voluntar din cadrul unităților militare ale Armatei Române, dispuse în județul Gorj. Pentru seria II de recrutare din anul 2017 sunt disponibile 17 locuri în următoarele specialități militare: auto, intendență, comunicații și informatică.

Tinerii care doresc să urmeze o carieră de soldat-gradat rezervist voluntar în Armata României se înscriu la sediul Centrului Militar Județean Gorj și întocmesc un dosar de candidat până la 13.10.2017. Aceștia vor susține probe de selecție constând în testare psihologică și teste de pregătire fizică la o unitate militară din județul Gorj. Candidații declarați ADMIS la aceste probe vor efectua examinarea medicală la Spitalul Clinic de Urgență Militar “Dr. Ștefan Odobleja” din municipiul Craiova.
În perioada în care nu participă la instruire sau la îndeplinirea misiunilor unităților în care sunt încadrați, rezerviștii voluntari beneficiază lunar de o remunerație în cuantum de 10% din sumă reprezentând solda de funcție pe care sunt încadrați și solda gradatului deținut.
Informaţii referitoare despre conţinutul dosarului, numărul de locuri şi alte date necesare se pot obţine la sediul Centrului Militar Judeţean Gorj din municipiul Târgu-Jiu, bulevardul Republicii nr 13, zilnic, între orele 08.00 – 16.00, telefon 0253218992 sau 0253218993.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here