Noi locuri de muncă în Motru! Casa Alex angajează personal cu studii superioare

10983

În jur de 80 de persoane s-au prezentat ieri la apelul noului angajator din Motru, Casa Alex. Este vorba despre noul magazin de bricolaj din oraș, o investiție de câteva milioane de euro care își va deschide porțile la începutul anului viitor, în municipiu. Unitatea a anunțat angajări în rândul persoanelor cu studii superioare iar în scurt timp se va pregăti pentru angajări pe partea de personal care va lucra în relație directă cu cumpărătorii.

Cunoscut drept unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj din Sud-Vestul României, Casa Alex a anunțat că vrea sa angajeze de la director, la contabil, la economist și alt personal cu studii superioare pentru cel mai nou magazin din Motru. Având deja în spate experiență de succes a celorlalte mari magazine de bricolaj, deschise de-a lungul anilor, managementul Casa Alex a înțeles că reușita stă în munca de echipă. Așa că își dorește să formeze la Motru o echipă funcțională ai cărei membri să adere la cultura organizațională a mărcii, aducându-și totodată aportul ca și centre individuale de responsabilitate, evident coordonați de șefi dornici să ridice unitatea comercială pe podium. În jur de 80 de persoane s-au arătat interesate să facă parte din acest proiect nou, din dorința de a-și pune în valoare competențele dobândite de-a lungul timpului în favoarea Casa Alex. Pe lângă oportunitatea de a lucra într-un magazin modern și standardizat, în care noii salariați se vor bucura de aprecierea implicării și a atitudinii pro-active, angajatorul promite stabilitate, training profesional și, bineînțeles, un salariu motivant și bonusuri de performanță. Angajările demarate de Casa Alex nu fac decât să crească nivelul financiar al municipiului Motru și să scadă rata șomajului din localitate.
A.S.

6 COMENTARII

  1. Bună ziua mă numesc Nitoi Jana Emanuela și locuiesc în oraș Motru . Aș dorii să pun un CV de angajare la casa Alex mulțumesc frumos .

  2. Bună dimineața mă numesc.
    Beleuzu Monica simona.
    Sunt în căutarea unui loc de muncă.
    Aș vrea să depun și eu un cv de angajare la Casa Alex.
    Mulțumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here