Noi hotărâri la CSM! Prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu a decis ce va face după încetarea mandatului

622

Ileana Enache, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, a formulat o cerere de continuare a activităţii în cadrul aceleiași unităţi, într-o funcţie de execuţie, după încetarea mandatului în funcţia de conducere deţinută. Aceasta conduce instituția din data de 1 ianuarie 2014, când a fost numită pe o perioadă de trei ani. Secția pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat, ieri, această solicitare, fiind admisă: ”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, unitate de parchet de la care provine, a doamnei procuror Enache Ileana, după încetarea mandatului în funcţia de prim procuror la această unitate de parchet, începând cu data de 01 ianuarie 2017”.
Pe ordinea de zi s-a aflat și nota Direcției Resurse Umane şi Organizare privind detașarea lui Dumitru Dobre, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci, în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Solicitarea a fost însă respinsă: ”Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti, de detaşare a domnului Dobre Dumitru, prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci”. Acesta va conduce instituția din Gorj până la data de 1 ianuarie 2017.
În prezent, gradul de ocupare al locurilor de muncă de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu este de 92,85%, fiind vacant un singur post de execuție, în timp ce la Novaci nu este niciunul. Concursul pentru numirea în funcția de conducere va începe pe 23 octombrie.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here