Noi experţi în educaţie

619

Alte opt cadre didactice din judeţul Gorj au promovat concursul de selecţie a experţilor în managementul educaţional. Iniţial, la acest concurs s-au înscris 17 cadre didactice din judeţul Gorj; patru dintre acestea nu au îndeplinit toate criteriile iar alte cinci nu au reuşit să obţină punctajul necesar pentru a promova concursul.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj a afişat rezultatele evaluării portofoliilor cadrelor didactice care s-au înscris la concursul de selecţie a experţilor în managementul educaţional.
Potrivit datelor postate pe site-ul IŞJ Gorj, doar opt profesori au reuşit să obţină punctajul necesar pentru a promova concursul. Aceştia sunt: Camelia Andrei (Şcoala Gimnazială „Sfântul Nicolae” Târgu-Jiu) – 95 de puncte, Adela Roxana Dumitra (Liceul Tehnologic Bâlta) – 86 de puncte, Marinela Mihăilă (Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Târgu-Jiu) – 81 de puncte, Florina Manolache (Liceul Tehnologic Turceni) – 79 de puncte, Mihai Manolache (Liceul Tehnologic Turceni) – 78 de puncte, Simona Roşca (Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu” Târgu-Jiu) – 78 de puncte, Ion Avram (Şcoala Gimnazială Ioneşti) – 76 de puncte şi Otilia Bengescu (Colegiul Tehnic Nr. 2 Târgu-Jiu) – 76 de puncte. Iniţial, la concursul de selecţie a experţilor în managementul educaţional au fost admise 17 cadre didactice din judeţul Gorj; patru dintre acestea au fost însă respinse după verificarea conformităţii declaraţiilor din formularul de înscriere cu criteriile prevăzute la art. 2, lit. A, din Metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional, respectiv nu au făcut dovada acumulării a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educaţional.
Alţi cinci candidaţi la statutul de expert în educaţie nu au reuşit să obţină punctajul minim de 70 de puncte, necesar pentru a promova concursul.

Cinci zile pentru contestaţii
Candidaţii nemulţumiţi de punctajul acordat de evaluatori au cinci zile (11-15 noiembrie) la dispoziţie pentru a depune contestaţii. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 19 noiembrie, iar Registrul Naţional de Experţi în Management Educaţional va fi actualizat în data de 22 noiembrie.
Pentru cea de-a cincea rundă a concursului de selecţie a experţilor în managementul educaţional, la nivelul judeţului Gorj au fost scoase la concurs un număr 181 de locuri.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here