Noi bilete la băi pentru pensionarii gorjeni

1411

Pensionarii din Gorj beneficiază de noi bilete de tratament balnear. Casa Județeană de Pensii Gorj a primit 165 de bilete pentru seria din luna iulie.
„S-au primit biletele de tratament balnear pentru seria nr.9/2023 cu data de intrare în perioada 09-12 iulie 2023. Din cele 165 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 159 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților, în funcție de punctajul obținut. Repartizarea nominală pe stațiuni este afișată la sediul instituției, cât și pe pagina de internet a CJP Gorj”, informează Casa Județeană de Pensii Gorj.
Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate, cât și cele nerepartizate, se vor distribui până pe 30 iunie, inclusiv. În cazul în care titularul nu se prezintă pentru ridicarea biletului până la data programată, repartiția este anulată, iar biletul se redistribuie altui solicitant.
Sunt doar șase bilete disponibile, câte două în stațiunile balneare Ocna Șugatag (Maramureș), Pucioasa (Dâmbovița) și Târgu Ocna (Bacău).
„Aceste locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. Toate biletele nevalorificate până în data de 30 iunie 2023, ora 13:30, vor fi redistribuite începând cu data de 03 iulie 2023, ora 8:00, până inclusiv în data de începere a seriei”, anunță instituția.
Durata tratamentului balnear este între 12 și 18 zile. Pentru a obține un bilet de tratament balnear, beneficiarii trebuie să prezinte actul de identitate și biletul de trimitere de la medic.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here