Noi angajări la Primăriile Bîlteni, Ţicleni şi Novaci

734

Consilier, inspector debutant şi şofer. Acestea sunt posturile scoase la concurs zilele trecute de trei administraţii publice locale din judeţul nostru.

Primăria orașului Țicleni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Impozite şi Taxe. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul Ştiințe Inginerești sau Economice. Proba scrisă a concursului a fost programată pentru data de 10 noiembrie, ora 10.00, urmând ca interviurile să fie susţinute pe 12 noiembrie, la aceeaşi oră. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune până la finele lunii octombrie.

Consilier pentru Bîlteni
Şi Primăria comunei Bîlteni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de consilier, gradul II, funcţie de natură contractuală în cadrul Biroului Contabilitate, Resurse Umane, Impozite şi Taxe Locale. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare juridice; vechime în specialitatea studiilor – minimum şase luni. Miercuri, 14 octombrie, este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs, urmând ca examenul scris să fie susţinut pe 28 octombrie, la ora 12.00, iar interviurile pe 30 octombrie.

Şofer pentru Novaci
Şi administraţia publică locală a oraşului Novaci organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de conducător auto. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; posesor al unui permis de conducere valabil care să cuprindă categoriile B, C, D, BE, CE, DE; atestat profesional pentru transport persoane şi card tahograf; minimum doi ani vechime în specialitatea de conducător auto.
Data limită pentru depunerea dosarelor în vederea ocupării postului de şofer este 20 octombrie, ora 16.00. concursul va cuprinde trei probe: cea scrisă, care se va derula pe 30 octombrie, ora 10.30; proba practică va fi susţinută pe 3 noiembrie, ora 11.00; proba interviului va avea loc pe 5 noiembrie, ora 10.00.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here