Noi adeziuni la PSD Gorj

552

DSCN0666Fostul director al Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, este membru al organizaţiei judeţene PSD.

Acesta şi-a semnat adeziunea, recent, la partidul condus de Florin Cârciumaru şi declară că, astfel, va ajuta organizaţia judeţeană în campania electorală prezidenţială, ce bate la uşă. O declaraţie asemănătoare a făcut şi omul de afaceri, Bebe Viorel Ionică, vicepreşedinte al PSD Gorj, prezent pentru prima dată în conferinţa de presă a partidului din care face parte.

Ionică, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene
Preşedintele executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu, a anunţat ieri, prezenţa în rândurile partidului a doi noi membri importanţi. Este vorba despre Laurenţiu Ciurel, fost director al CE Rovinari şi despre Bebe Viorel Ionică, om de afaceri, devenit vicepreşedinte al PSD Gorj. ,,Vor pune umărul, alături de noi la proiectele pe care le avem pentru gorjeni, Bebe Ionică, a cărui adeziune am făcut-o deja publică, şi Laurenţiu Ciurel, mai proaspăt cu adeziune. Ambii prezintă sub aspectul energetic, informatică şi informatizare un ajutor preţios pentru PSD”, a precizat preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.
Vicepreşedintele PSD Gorj, Bebe Viorel Ionică, declara mass –mediei locale că: ,,Sunt aici deoarece am crezut, dintotdeauna, în valorile social-democrate, în valorile democraţiei. Mai mult, am simţit în echipa PSD, o echipă care vrea să construiască, o echipă preocupată pentru viitorul judeţului Gorj. Sunt aici pentru că îmi doresc şi mi-am dorit să fiu aici şi sunt convins că împreună cu toţi membrii PSD, cu militanţii şi simpatizanţii acestui partid vom reuşi ca în Gorj să aducem normalitatea, să câştigăm alegerile pentru Mircea Geoană şi să venim cu lucruri normale şi bune pentru gorjeni”, a declarat Bebe Viorel Ionică, vicepreşedintele PSD.
Ciurel a intrat în echipa PSD
Cel care a luat apoi cuvântul a fost Laurenţiu Ciurel care a explicat de ce a făcut acest pas către PSD. ,,Mă adresez pentru prima dată dumneavoastră în calitate de militant de partid. În urmă cu puţin timp, am semnat prima dată o adeziune, cea către PSD. Fiind adânc implicat de mai bine de 25 de ani în fenomenul economic al judeţului şi al ţării pot să vă spun că sistemul energetic în care am lucrat datorează lucrările bune care s-au făcut în ultimii 10-15 ani PSD-ului. Acesta este unul din motivele care m-au determinat să fac pasul către această formaţiune politică. Vă aduc aminte că în urmă cu 5-6 ani, PSD-ul a riscat şi probabil a pierdut electoral prin crearea complexurilor energetice, dar s-a dovedit în timp că a fost o măsură economică extraordinar de bună, viabilă care a putut să redreseze multe din unităţile judeţului. De atunci nu s-a mai întâmplat nimic bun în acest sens dar această măsură luată la vremea respectivă a făcut la Gorjul să reziste pe platforma economică a ţării”, a declarat Laurenţiu Ciurel, în calitate de membru social-democrat.
Călinoiu este convins că partidul se va întări şi mai mult în perioada imediat următoare, conducerea PSD Gorj făcând pregătiri asidue pentru campania electorală.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here