Noaptea Cercetătorilor Europeni, la Târgu-Jiu și Bumbești-Jiu

1577

Noaptea Cercetătorilor Europeni va avea loc anul acesta în 25 de orașe din țară, între care Târgu-Jiu și Bumbești-Jiu. Pe 30 septembrie, toți cei care sunt interesați de lumea științei sunt așteptați în instituții precum muzee și institute pentru a descoperi din secretele cercetătorilor.

Domenii precum chimia, fizica, ingineria, astronomia, robotica, antropologia, speologia și nanotehnologia vor fi explicate pe înțelesul tuturor prin experimente, ateliere și activități. În plus, vor fi organizate concursuri. Astfel, în ultima zi de vineri din luna septembrie, începând cu ora 17:00, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu și Clubul Copiilor din Bumbești-Jiu vor fi gazda celui mai fascinant eveniment al toamnei: Noaptea Cercetătorilor Europeni!
„Aici te așteaptă cei mai prietenoși cercetători, alături de care vei porni într-o fascinantă călătorie în lumea științei. Hai să explorezi lumea științei și cercetării în cele mai inedite, interactive și captivante moduri! Am pregătit pentru tine experimente trăsnite, ateliere de lucru, activități educative, concursuri cu premii și multe surprize. Intrarea este liberă!”, anunță organizatorii.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here