Niciun candidat pentru concursul la Postul de Poliție Berlești, după pensionarea șefului filmat în timp ce juca ping-pong

576

Reprezentanții IPJ Gorj organizează, din nou, concurs la patru posturi de Poliție din județ cu recrutare din sursă internă, însă doar pentru două dintre acestea există candidați. În timp ce pentru șefia Postului de poliție comunală Crușeț s-au înscris două persoane, la Padeș există un singur dosar depus, iar la Berlești și Baia de Fier nu există niciun candidat. Înscrierile s-au încheiat pe 31 mai. Concursul va avea loc la sediul IPJ Gorj, la data de 20 iunie 2017, la ora 11.00, după un program care va fi stabilit de către comisie, iar examenul va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale. Nota de promovare este minim 7,00.
Postul de la Berlești a fost scos la concurs, după ce Gheorghe Mihuți, fostul șef, a ieșit la pensie. În locul său, pe 15 februarie, adjunctul Daia Fănuș a fost împuternicit să conducă instituția. Gheorghe Mihuți a devenit “cunoscut” în luna octombrie a anului trecut, acesta fiind filmat în timp ce juca tenis de masă cu un coleg, tot în uniformă, într-un local din comuna Berleşti. Cercetarea disciplinară efectuată de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al județului Gorj s-a încheiat cu atenționarea celor doi agenți din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stoina. “Am greșit, totuși nu este un capăt de țară că am dat cu paleta în minge de două ori. Nu cred că e un caz atât de grav”, a spus ulterior Gheorghe Mihuți, șeful Postului de Poliție Berlești. Pe imagini se observă cum cei doi poliţişti, îmbrăcaţi în uniformă, joacă ping-pong, chiar dacă în magazin se aflau și alți clienți.
La Padeș a mai fost organizat un concurs pe 24 februarie, însă singura candidată a obținut nota 5.30.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here