Nicio ofertă pentru modernizarea Căii Eroilor

501

Astăzi, la ora 15.00, este termenul limită pentru depunerea ofertelor din cadrul concursului de soluţii în care cei mai buni arhitecţi îşi vor prezenta proiectele de modernizare şi reabilitare a Căii Eroilor. Acţiunea face parte din demersurile începute în urmă cu câţiva ani de către municipalitate şi a fost precedată de un concurs de idei. Până ieri, nici un arhitect local ori din ţară nu şi-a depus proiectul în vederea participării la concurs, însă reprezentanţii municipalităţii se aşteaptă ca, astăzi, să fie primite toate ofertele.
“Până mâine (n.r. azi), la orele 15.00, aşteptăm ofertele. Se va relua procedura dacă nu se va depune nicio ofertă. Am popularizat acest concurs prin Ministerul Culturii, prin Ordinul Arhitecţilor şi Uniunea Arhitecţilor. Au avut la dispoziţie circa două luni de la data publicării în Sistemul de Achiziţii Publice”, a declarat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Din juriul ce va selecta cel mai bun proiect de modernizare a Căii Eroilor vor face parte arhitecţi de renume naţional, precum şi preşedinţii Uniunii Arhitecţilor din România şi ai Comisiei Naţionale a Monumentelor Istorice.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here