Nevastă din Logrești, reclamată de soț la Parchetul Târgu-Cărbunești pentru furt! – Soțul își cere public actele sustrase din domiciliu

800

Georgeta Borhină, din comuna Logrești, sat Popești, în vârstă de 34 de ani, s-a ales cu dosar penal pentru furt și furt calificat, după ce, în absența soțului său, aflat la muncă în Germania, i-ar fi sustras acestuia toate lucrurile din casă. Nevasta și-a mutat mobila, hainele și actele(inclusiv cele ale soțului) din domiciliul comun împărțit, la concubinul Sorin Deaconu, care domiciliază la trei kilometri distanță de casa familiei Borhină. Soțul a aflat despre escapada nevestei, care a furat din domiciliu în prezența localnicilor adunați la poartă, și i-a făcut plângere penală atât soției, cât și concubinului, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești.

Mihai Borhină s-a adresat pe data de 4 mai 2018 Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, deoarece s-a întors recent din străinătate și și-a găsit casa goală. Omul a aflat din Germania că nevasta s-a mutat la concubin, deja pentru a doua oară, dar de data aceasta golind și locuința comună, de bunuri care aparțin și bărbatului său. De asemenea, i-a solicitat șefului de post din localitate să-i recupereze de la nevastă măcar actele sale, asta pentru că deține un cal care s-a îmbolnăvit după ce a cărat bunurile Georgetei de acasă, și nu se poate adresa veterinarului în lipsa buletinului cabalinei.
“Polițistul Șerban de la Logrești mi-a promis că îmi va recupera de la nevastă actele sustrase din domiciliul comun, permisul de conducere, buletinul calului, cardul personal și altele pe care ea mi le-a luat din casă pe data de 21 aprilie. De altfel, polițistul a fost martor la furtul din domiciliul comun, deoarece nevasta, de zăpăcită, în timpul sustragerii bunurilor, a pierdut copilul în vârstă de 7 ani, minorul aflându-se însă în mașina socrului meu. Georgeta, mai exact, a sunat la 112 și a anunțat că copilul nostru a fost răpit, când de fapt, minorul se afla la domiciliu, plângând, alături de tatăl nevestei. Aștept să-mi recuperez actele și să fiu audiat de procurori, deoarece nevestei și concubinului le-am făcut plângere penală pentru furt și furt calificat, săptămâna trecută”, a declarat Mihai Borhină.

A doua șansă.. degeaba!
Soțul povestește că nevasta a jonglat atât cu el, cât și cu concubinul în ultima perioadă, după ce și-a convins bărbatul să renunțe la acțiunea de divorț aflată pe rolul Judecătoriei Târgu-Cărbunești. Cei doi erau o familie de opt ani, din căsătorie rezultând băiatul în vârstă de 7 ani, încredințat soțului pe timpul procesului de divorț. “În iunie, când ea a revenit din Germania, unde se aflase la muncă, nu s-a mai întors acasă, la mine și la copii, ea mai având două fete din prima căsătorie, ci la concubinul aflat în satul vecin. A fost șocant pentru noi că ea a venit acasă și nici nu a trecut să-și vadă copiii, ducându-se direct la cel cu care trăia probabil de dinainte să plece în străinătate. A stat acolo și chiar a cumpărat mobilă în locuința concubinului, în valoare de 5000 de lei, iar după câteva săptămâni a revenit la domiciliul său, motivând că s-a certat cu Sorin. Mai mult i-a făcut concubinului plângere la poliție, pentru că respectivul nu a vrut să o lase să plece cu mobila cumpărată de ea. Eu am plecat apoi în Germania, în martie, ea rămânând cu copiii, iar la o lună și o săptămână după plecarea mea să mă anunțe vecinii că nevasta a revenit la concubin, luându-mi copilul și bunurile din casă. Aveam contract de muncă pe trei luni, dar am fost obligat să revin în țară pentru a-mi regla situația. Când am călcat în casă am fost șocat de dezastrul lăsat în urma ei. Am încercat să dau de ea, dar nu mai are același număr de telefon”, mai spune soțul, pregătit să redeschidă acțiunea de divorț.

A muncit opt ani
Omul speră ca organele de anchetă să îi tragă la răspundere pe cei vinovați iar el să-și recupereze în primă fază actele sustrase de soție și apoi partea sa de bunuri. Acesta spune că a muncit timp de opt ani pentru lucrurile din domiciliu, în timp ce soția a lucrat doar în ultimii trei ani, periodic, în străinătate.
În ceea ce o privește pe Georgeta Borhină și pe Sorin Deaconu, aceștia nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere în legătură cu acuzele ce li se aduc de către Mihai Borhină și despre dosarul penal întocmit pe numele ambilor la Parchetul Târgu-Cărbunești.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here