Nelu Pavel şi-a chemat colegii de Consiliu Judeţean la nuntă

341
Nelu Pavel invitatiiPreşedintele Partidei Romilor, filiala Gorj, Nelu Pavel, îşi mărită fata cea mare la sfârşitul acestei săptămâni. În calitate de viitor socru mic, Nelu Pavel nu a omis să-i invite şi pe colegii lui din cadrul Consiliului Judeţean Gorj, chiar dacă a făcut acest lucru în timpul şedinţei CJG de ieri.

Evenimentul va fi unul deosebit, mai ales că mirii l-au pus naş chiar pe deputatul Nicolae Păun, preşedintele Partidei Rromilor la nivel naţional. Nelu Pavel, socul mic, a pregătit atent evenimentul iar ieri a venit cu plasa, plină de invitaţii la nuntă, la şedinţa lunară de Consiliul Judeţean.
Consilierul judeţean de etnie rromă, Nelu Pavel, a fost prezent ieri la şedinţa de Consiliu Judeţean. Prea puţin interesat de proiectele care se dezbăteau, Pavel era mai preocupat de plasa pe care a adus-o cu el, în care avea invitaţiile la nunta fiicei sale. Nelu Pavel recunoaşte că le-a dat invitaţii la nuntă consilierilor, colegi cu el la Consiliul Judeţean, cu ocazia şedinţei de ieri. „Le-am dat invitaţii la toţi, români şi ţigani. Le-am dat şi colegilor de la Consiliul Judeţean, care vrea să vină bine care nu, nu. Eu nu mă supăr”, a declarat socrul mic. Nelu Pavel a stat toată şedinţa cu plasa plină de invitaţii între picioare. Câteodată mai scotea câte una din plasă şi o dădea colegilor din apropiere pe sub masă, ca să nu atragă atenţia. De invitaţiile la nuntă nu au scăpat nici preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, nici vicepreşedintele Radu Angheloiu şi nici consilierii de la PSD, vizaţi primii de „atacul” lui Pavel.
Denisa se mărită
Nelu Pavel are două fete. Denisa, fiica sa în vârstă de 19 ani va avea nunta duminică iar fiica cea mică mai are de aşteptat. Mezina a fost cea care, alături de tatăl ei, l-a întâmpinat la Coloana Infinitului, pe candidatul la preşedinţie Ninel Potîrcă, cu o găleată plină de apă şi flori, semn de puritate. Nunta fetei lui Pavel va avea loc duminică la un restaurant din municipiu, în invitaţie organizatorii nepomenind de căsătoria religioasă.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here