Neagoe, din nou la Târgu-Jiu?

852

Deşi fotbaliştii aduşi în iarnă s-au împrăştiat deja în toată ţara, iar directorul sportiv Robert Bălăeţ a părăsit clubul, preşedintele USMO, Marin Condescu, este în discuţii cu doi antrenori pentru a prelua echipa. Cel mai aproape de Târgu-Jiu este, după spusele lui Condescu, Eugen Neagoe, om care a mai pregătit formaţia fanion a Gorjului.
“Avem două variante de antrenor. Amândoi şi-au manifestat dorinţa de a veni la noi cu obiectivul de a promova. Eu spun că jucând la Motru vom avea cel puţin 1.000 de spectatori pentru fiecare meci, iar în modul acesta vom apropia din nou echipa de susţinători. Odată cu terminarea stadionului vom avea peste 7.000 de abonamente. Jucătorii care vor să facă performanţă, vor fi bineveniţi la Pandurii. Am reuşit noi în iarnă să facem o echipă…” Interesant este că Eugen Neagoe ar putea ajunge la Pandurii, deoarece fostul antrenor de la Târgu-Jiu, Flavius Stoican, este în cărţi pentru a prelua banca tehnică a moldovenilor.

Pandurii primeşte aceiaşi bani
Deşi echipa se află în insolvenţă, Condescu nu se bazează foarte mult pe fonduri suplimentare datorită modificărilor aduse legii sportului. Fostul conducător al clubului spera ca noul primar al municipiului, Marcel Romanescu, să-şi onoreze promisiunile din campanie, iar banii de la municipalitate să fie direcţionaţi spre mai multe ramuri. “Noul primar a spus în campania electorală că va susţine activitatea sportivă. Discutăm cu toţi cei care sunt membrii asociaţi şi membrii fondadori la club. Toţi sunt de acord să continuăm activitatea, inclusiv Consiliul Judeţean. Banii de la Primărie nu pot fi direcţionaţi numai către Pandurii, vor fi direcţionaţi către susţinerea tuturor activităţilor sportive din judeţ. Nu ne bazăm pe mai mulţi bani decât s-a angajat Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, ca şi fonduri, şi nici nu ne trebuie mai mult”, a mai spus Condescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here