Naşul vicelui Dobrică, ţepar pentru o firmă din Târgu-Jiu

1492

Afaceristul Alin Brăiloiu, posesorul lanţului de farmacii motrene Coralifarm, este acuzat de administratorul unei firme din Târgu-Jiu, că i-a dat ţeapă, în legătură cu plata chiriei pentru un spaţiu contractat în vederea desfăşurării în bune condiţii a afacerii rubedeniei viceprimarului de Motru, Tudor Dobrică. Brăiloiu va fi însă executat silit, pe cale judecătorească, pentru cei peste 16.000 de lei datoraţi firmei din Târgu-Jiu, administratorul ţepit anunţând că a înaintat formele legale pentru tragerea la răspundere a celui vinovat. De asemenea, acesta avertizează persoanele care intră în contact cu “farmacistul” să stea departe de acesta, deoarece respectivul se laudă doar cu cumetriile sale din politica motreană, în timp ce prin tertipuri şi minciuni se sustrage de la obligaţiile sale de plată prevăzute în contract.

Alin Brăiloiu a închiriat de la firma din Târgu-Jiu administrată de către Mariana Carmen Cândea un spaţiu comercial situat în Motru. Deşi între cele două părţi s-a încheiat un contract, Brăiloiu obligându-se să-i achite deţinătoarei spaţiului suma stabilită, de patru luni acesta refuză să mai plătească vreun leu pentru spaţiul utilizat. Femeia reclamă că Brăiloiu are să-i achite firmei pe care o conduce suma de 16.000 de lei şi deşi respectivul s-a angajat că luna aceasta îi va vira banii, nu a făcut nimic în acest sens. “Ţeparul profită de cumetriile avute la nivelul municipiului Motru, lăudându-se ba că e finul primarului Hanu, ba că i-a cununat fiica vicelui Dobrică şi nu îmi plăteşte nimic pentru chirie. Am tolerat câteva luni situaţia, pentru că am crezut că respectivul va fi corect, dar mi-a dovedit contrariul. Nu am mai crezut minciunile şi tertipurile lui şi i-am înaintat actele pentru executarea lui silită”, a declarat administratorul firmei păgubite.

Executat de o firmă de medicamente
1909261_618935508179140_1722542388_oFemeia în cauză nu este însă singura păgubită de Brăiloiu, de scurt timp naş de cununie a fiicei viceprimarului de Motru. O firmă din Dolj a apelat şi ea la instanţă pentru a recupera banii pe produsele date farmaciei lui Brăiloiu, în 2012.
În urmă cu un an, Judecătoria Drobeta Turnu Severin aproba executarea silită a lui Brăiloiu şi a farmaciei sale, cerută de creditoarea SC A&G MED TRADING SRL, pentru suma de 25.000 de lei. Sentinţa era executorie, doar aşa firma păgubită reuşind să-şi recupereze banii de la afaceristul din Motru.

A pus mâna pe spaţiul lui Fluerătoru
Brăiloiu nu este la prima abatere sau la primele conflicte de acest fel. În urmă cu câteva luni, presa locală a scris despre conflictul lui Brăiloiu cu un alt coleg de breaslă, mărul discordiei fiind fostul bar deţinut de Cristea Fluerătoru, în Motru. În acest local, ce se vrea dărâmat de autorităţi, Brăiloiu vrea să-şi facă o nouă farmacie. Noul spaţiu l-a determinat, cu siguranţă, pe ţepar să nu mai achite chiria firmei din Târgu-Jiu.
Alin Brăiloiu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere în legătură cu acuzele ce i se aduc.
A.STOICA

2 COMENTARII

  1. În realitate, „femeia tapita” , Agerom Sa din Tg Jiu , aparține unui infractor condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare care conduce această societate prin interpuși, și care firmă a beneficiat de investiții de aproximativ 40.000 RON , investiții făcute de CORALIFARM SRL, în spațiul avut în chirie pana în luna aprilie 2015.
    Nu știu ce legătură are titlul articolului cu relațiile de afaceri dintre cele 2 societăți comerciale, dar mulțumesc pe această cale pentru dreptul la replică ce mi se cuvine.
    C

  2. Oare DNA ul nu are timp si pentru echipa Hanu-Dobrica si aservitii acestora Brailoiu ,Minciuna ,Corcoata ,Morega.,etc.Lumea din Motru cunoaste abuzurile pe care le savarsesc acestua zilnic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here