Muzică pe toate gusturile la Festivalul Berii

395

Gorjenii sunt aşteptaţi în acest sfârşit de săptămână pe Insuliţa de pe Jiu pentru a participa la manifestările prilejuite de ediţia din acest an a Festivalului Berii. Municipalitatea a încercat să organizeze evenimentul de aşa manieră încât să fie pe placul tuturor. Vineri, petrecăreţii se vor bucura de o seară românească, pe scenă urcând „Doina Gorjului”, iar duminică vor concerta artişti renumiţi ai muzicii uşoare autohtone: Andreea Bănică, Anna Lesko şi Silvia.

Festivalul Berii a început la Târgu-Jiu luni, 19 august. Vremea bună şi zilele de vacanţă i-au determinat pe gorjeni să îşi petreacă serile pe Insuliţa de pe Jiu. Tarabele cu mici şi bere stau la dispoziţia petrecăreţilor şi în acest sfârşit de săptămână când se aşteaptă un număr şi mai mare al celor ce vor să se distreze. Vineri seara voia bună este asigurată de orchestra, soliştii şi dansatorii Ansamblului Artistic „Doina Gorjului”, conducerea ansamblului dând asigurări că va fi pusă în scenă o seară românească de neuitat.
Duminică va fi ultima zi a ediţiei din acest an a Festivalului Berii, petrecerea încheindu-se cu un concert de muzică uşoară susţinut de artişti cunoscuţi şi apreciaţi de tineri: Andreea Bănică, Anna Lesko şi Silvia. Costurile pentru aducerea artiştilor vor fi suportate de două firme producătoare de bere şi răcoritoare.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here