Municipalitatea târgujiană va împărţi peste 1.200 de tichete sociale

462

În preajma Sărbătorilor Pascale, peste 1.200 de tichete sociale cu o valoare de 30 de lei pentru fiecare vor fi împărţite cetăţenilor din municipiul Târgu-Jiu al căror venit pe membru de familie nu depăşeşte suma de 300 de lei. Vineri a fost ultima zi pentru solicitarea acestor tichete.

Primăria Municipiului Târgu-Jiu este alături şi în această perioadă premergătoare Sărbătorilor Pascale de târgujienii cu venituri mici. Cu ocazia Paştelui, aceştia vor primi tichete cadou, fiecărui membru de familie revenindu-i un bon în valoare de 30 de lei. Termenul limită de solicitare al acestor tichete şi de depunere a acestora aferente dovedirii componenţei familiei şi veniturilor lunare, a fost vineri, 15 aprilie. “Până în după-amiaza zilei de 15 aprilie, au fost primite 241 de cereri pentru solicitarea acestor tichete de Paşte, aferente unui număr de 185 de persoane din municipiul Târgu-Jiu. În aceste zile, vom face o centralizare şi vom comanda numărul necesar de tichete sociale. Tot tichete sociale vom oferi şi pentru târgujienii din evidenţele noastre beneficiari de ajutor social. Astfel, pentru aceştia se vor emite 532 de tichete sociale”, a declarat Lavinia Petriţa, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Din bugetul local al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, suma alocată distribuirii de tichete sociale înaintea Paştelui a fost de 40.600 de lei. Potrivit autorităţilor locale, de Crăciun pentru astfel de tichete sociale au existat 1.377 de cereri.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here