“Municipal”-ul, inspectat

542

În vederea participării la noua ediție de campionat, clubul Pandurii a primit vizita de omologare a bazei sportive pe care echipa își va disputa meciurile de pe teren propriu.
În inspecție a sosit directorul Departamentului de Ordine și Siguranță al LPF, Mihai Stancu, alături de acesta fiind prezenți și oficiali ai clubului Pandurii Târgu Jiu, reprezentanţi din administraţia bazei sportive, dar şi reprezentanţi ai Primăriei Târgu Jiu, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi sau ISU Gorj.
Arena gorjeană a primit aviz favorabil în urma acestei inspecții în care s-au analizat atât facilitățile, cât și nivelul de siguranță, astfel încât, Pandurii va putea juca fără probleme la Târgu Jiu meciurile de pe teren propriu în sezonul 2014-2015. Totuși, este posibil ca Pandurii să nu încheie acest sezon jucându-și meciurile de pe teren propriu în orașul lui Brâncuși, asta pentru că Târgu Jiul urmează să dispună de o arenă modernizată, iar lucrările ar putea demara pe parcursul acestui sezon, situație în care echipa va trebui să se mute pe o altă arenă, cel mai probabil la Severin.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here