Muja candidează pentru șefia Consiliului Județean Gorj

2372

Ninel Muja, președintele interimar al ALDE Gorj, va fi candidatul partidului pentru președinția Consiliului Județean Gorj. Candidatura sa a fost validată de Biroul Politic Național al ALDE.
Muja a ajuns vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, în urmă cu patru ani, în baza protocolului de colaborare încheiat cu PSD. În mai 2019, odată cu venirea la conducerea ALDE Gorj a echipei Ion Iordache-Robert Filip, Muja a fost propus pentru excluderea din partid, reproșându-i-se faptul că nu s-a implicat suficient în activitățile de partid. Acum, Muja speră să aibă parte de o campanie corectă, fără atacuri murdare, bazată doar pe proiecte. „Îmi asum această candidatură. Vom veni în fața oamenilor cu realizările și cu proiectele pentru care vom solicita votul în 27 septembrie, ALDE Gorj va face o campanie bazată numai pe proiecte”, spune Muja, care speră ca partidul să obțină în Gorj „un scor cu două cifre”.
Acesta este membru ALDE din martie 2016. După plecarea lui Iordache, Muja a fost instalat, în luna martie, în fruntea partidului.
Pentru Primăria Târgu-Jiu va candida Mădălina Negrescu, fostă Ciolocoi, iar fostul senator Ilie Petrescu intră în bătălia electorală de la Motru.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here