Moş Crăciun, aşteptat de copii în straie de carnaval

436

IMG_0812Elevii clasei a III-a B de la Şcoala Generală “Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu i-au pregătit o surpriză de proporţii lui Moş Crăciun. De data aceasta, copiii nu s-au mai întrecut în cântece şi poezii ci au îmbrăcat haine de carnaval dintre cele mai frumoase şi sclipitoare.

Astfel, miercuri seara, sala de clasă era plină de zâne, prinţi, prinţese, îngeri şi demoni, piraţi, crăciuni şi crăciuniţe, vrăjitoare care mai de care mai înfiorătoare şi multe alte personaje din filmele şi animaţiile pentru copii. Fiecare şi-a prezentat cât mai frumos costumul în faţa juriului, alcătuit din părinţi, care a notat cu calificativ maxim toţi concurenţii.

IMG_0739Acestora li s-a alăturat pe podium şi doamna învăţătoare Elena Ionescu, în rolul zânei cu suflet darnic şi bun care, de-a lungul celor trei ani de şcoală, i-a îndrumat pe elevi să facă numai fapte de care să nu se ruşineze în viaţă şi i-a făcut să îndrăgească cititul şi socotitul.

În speranţa că l-au convins că sunt talentaţi, inteligenţi şi, nu în ultimul rând, cuminţi, toţi cei 31 de prinţi şi prinţese, crăciuni şi crăciuniţe, vrăjitori şi vrăjitoare, îl vor aştepta în Ajun de Crăciun pe bătrânelul cu barba albă care le va aduce daruri dintre cele mai alese.

C.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here