Morega pledează pentru Electra gorjeană

376
dan-ilie-morega[1]Deputatul liberal Dan Ilie Morega îi propune ministrului Videanu ca sediile a două divizii, minerit şi energie, ce ar intra în componenţa companiei Electra să rămână în Gorj.

Parlamentarul gorjean anunţa în urmă cu câteva zile, că săptămâna aceasta va avea discuţii în acest sens în forul cu reprezentanţi atât din partea PSD cât şi din partea PD-L-ului.

Prin interpelarea adresată ministrului Economiei, Morega susţine că există o stare de nelinişte, chiar de revoltă în rândurile sindicatelor gorjene dar şi a specialiştilor din rovinari poza pag 1minerit şi energie la zvonul că cele două divizii ar urma să fiinţeze la Craiova. Morega propune ca sediile să funcţioneze la Târgu-Jiu şi Turceni, considerând că acest lucru ar fi absolut firesc din moment ce şi unităţile producătoare de energie, în speţă cele de la Turceni şi Rovinari se află pe raza judeţului Gorj. „Cele două termocentrale, Turceni şi Rovinari sunt mult mai performante decât Complexul Energetic (Termocentrala Işalniţa-Craiova), primele parcurgând şi o parte din etapele retehnologizării” menţiona deputatul liberal. „Divizia minieră să fie în Târgu-Jiu, iar Divizia termo în Turceni” propune Dan Ilie Morega, aşteptând un răspuns scris din partea ministrului de resort.
Oana PALOŞ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here