Morega, invitat iarăşi în China

425

Fostul parlamentar Dan Morega nici nu a apucat să posteze zilele acestea pe internet fotografii pe care le-a realizat în China, în perioada în care a participat la summitul Asia Pacific (APCEO) că vine şi confirmă în mod oficial că a mai primit încă o invitaţie pentru a participa la o astfel de întâlnire luna viitoare.

Spune că nu se mai duce, dar timp pentru a se răzgândi ar mai fi. Până atunci, oricine este interesat, sau doreşte să vadă pe unde a fost prezent acesta, poate să urmărească postările pe care Morega le face pe pagina proprie pe care o are pe cea mai mare reţea de socializare din lume. În unele dintre fotografii apare şi Dragoş Morega, fiul fostului deputat, cei doi făcând deplasarea împreună, pe cheltuiala proprie.
„Eu am avut totul asigurat din partea Guvernului chinez, iar pentru fiul meu am suportat în special costurile de transport. Pentru că am fost o prezenţă activă şi anul trecut şi la ediţia din acest an, gazdele m-au invitat la o întâlnire de acest gen şi în luna noiembrie, dar drumul este mult prea obositor până acolo pentru a mai suporta încă odată o deplasare atât de lungă. Am fost acolo şi am vorbit despre oportunităţile de investiţii din România, dar mai ales din Oltenia şi, în special, din zona Gorjului. Am remarcat cu tristeţe că noi nu aveam în sală nici măcar ataşatul economic al Ambasadei, în timp ce alte state erau reprezentate la nivel de prim-ministru sau ministru de finanţe. Chinezii pot fi o supapă pentru relansarea noastră, pentru că au posibilităţi de a face investiţii, dar trebuie să ştim cum să-i atragem aici”, spune Dan Morega.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here