Morega, critic la adresa promovărilor PSD pe care vrea să le facă Cârciumaru la CEO

534

Președintele Institutului de Analize și Investigații Publice, Dan Morega, nu este de acord cu readucerea lui Laurențiu Ciurel la CEO, cum nu este de părere că Gabriel Giorgi trebuie să ajungă în Directoratul companiei. Morega consideră că Boza poate să-și facă singur echipă fără indicații de la PSD Gorj și chiar i-a transmis lui Florin Cârciumaru să răspundă la două întrebări, știut fiind că liderul PSD are vorbe de laudă la adresa celor doi.

“Cred că PSD susține pe Giorgi fără să facă o analiză corespunzătoare și fără să-l lase pe Boza să-și facă echipă de cel puțin 3-4 oameni care sunt specialiști și care au activat efectiv în minerit-energie sau cunosc probleme de contabilitate economică. Eu nu am o părere rea despre Giorgi, PSD poate să-i găsească un post de director în CEO, dar nu în primul eșalon după managerul general. L-aș întreba pe senatorul Cârciumaru, că tot a fost patru mandate primar, cine i-a impus lui viceprimarii? Nu și i-a ales el? Îi pun și a doua întrebare, să spună dacă a studiat ceva despre management: managerul nu trebuie să-și facă el singur o echipă ca să își realizeze criteriile de performanță? Răspunsul său va fi, cu siguranță, da! Asta deoarece degeaba ai comandantul bun, dacă echipa sa este slabă”, a transmis Morega.
“Eu cred că PSD nu își dorește să se întâmple cu CEO ce s-a întâmplat cu Ciurel. De altfel, nu înțeleg cum Ciurel, și unii din preajma lui, mai fac încă diligențe la Ministerul Energiei ca respectivul să revină la CEO, când se știe ce pierderi a avut compania cu Ciurel la cârmă. Este vorba despre nerealizarea criteriilor de performanță, ci a realizării unor pierderi de 17 mii de miliarde de lei în trei ani de zile, este inadmisibil așa ceva, și cu toate acestea Ciurel este împins înapoi în CEO. Vreau să le atrag atenția foarte serios pesediștilor să nu se joace cu singura companie de stat și să o distrugă punând pesediști pe unde vor și pe unde nu vor”, a completat șeful IAIPP.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here