Morega; ,,Ciurel nu demisionează, stă să măcelărească CEO”

456

Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice, este de părere că cei care îi cer demisia managerului CEO după trimiterea lui Laurenţiu Ciurel în judecată în dosarul ,,Turceni-Rovinari” îşi răcesc gura de pomană.
Deşi îl face vinovat, direct, pe Ciurel pentru starea deplorabilă în care se află CEO, Morega crede că acesta va rămâne, în continuare, în funcţie pentru a termina ce a început, adică pentru a distruge tot.
,,Acum CEO are un profit pe primele şase luni doar ca să ne ameţească pe noi cei interesaţi. Asta ca să avem senzaţia că merge bine CEO. Asta în condiţiile în care investiţii nu a făcut nimic, pe cercetare nu a făcut nimic, salariile le-a tăiat, disponibilizări a făcut, mişcarea sindicală a călcat-o în picioare, împreună cu cozile de topor care au creat un sindicat al administraţiei paralel cu FNME-ul. A tăiat drepturile angajaţilor, motiv pentru care Ciurel trebuie aruncat la lada de gunoi nu a istoriei, ci a istoriei energiei. El nu a avut nicio strategie pozitivă, nici pe termen scurt, nici pe termen mediu”, a declarat Morega convins că demersul FNME de a-i cere demisia lui Ciurel este un fiasco.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here