Modrea conduce liderii locali ai PNL Gorj la întâlnirea politică de la Brașov

746

Dumitru Modrea, primarul comunei Turcinești, totodată președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL Gorj, va conduce, vineri, la Brașov, delegația edililor liberali. Acesta va participa la întâlnirea cu omologii lor de aceeași culoare politică.

Liga Aleșilor Locali PNL se va desfășura în perioada 25-26 august, din echipa de la Gorj urmând să facă parte și președintele organizației, Dan Vâlceanu.
“În calitate de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL Gorj voi participa în weekend, alături de alți primari liberali din județ, la întâlnirea cu colegii din țară”, a anunțat primarul Dumitru Modrea subliniind că Liga Aleșilor Locali ai PNL este prima mare adunare a liderilor centrali și locali, după alegerile locale.
De altfel, Liga Aleșilor Locali de la Brașov va fi un bun prilej pentru liderii PNL să dea startul campaniei electorale, mai ales că aici vor fi prezenți mai toți primarii partidului. Principalul mesaj al liderilor PNL va fi să le ceară primarilor implicare totală în aceste alegeri, cunoscut fiind faptul că un primar, odată ce s-a ales, nu mai trage cu aceeași energie la alegerile parlamentare.
Reuniunea de la Brașov va mai fi marcată de un eveniment: va sosi sondajul la nivel național pe care l-a comandat PNL în această vară. Astfel, liderii PNL vor putea vedea care este punctul de plecare în această cursă și vor vedea care este potențialul real pentru alegerile parlamentare. Interesant este că în acest sondaj este prins și Dacian Cioloș, marea speranță a PNL pentru alegerile parlamentare. Fără o măsurare în prealabil, liderii PNL i-au făcut oferta lui Cioloș, însă acesta îi fierbe la foc mic.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here