Modificări în calendarul Ligii 1

537

Meciul amical pe care echipa națională îl va disputa pe 17 noiembrie la Bologna în compania reprezentativei Italiei a determinat Liga Profesionistă de Fotbal să opereze o serie de modificări în calendarul Ligii1.
În acest sens, etapa a 18-a, programată inițial pe data de 18 noiembrie se va juca pe datele de disputare ale rundei a 19-a, în perioada 20-23 noiembrie. Runda a 19-a va prelua datele de disputare rezervate inițial etapei a 20-a, iar etapa a 20-a va deveni etapă intermediară și se va disputa pe 2 decembrie, dată care fusese inițial rezervată sferturilor de finală ale Cupei României.
Prin urmare, după ce Pandurii va disputa meciul cu CSMS Iași, programat vineri, 6 noiembrie, echipa gorjeană va intra într-o nouă mini-vacanță până în 20-23 noiembrie, când vor reveni în campionat cu un meci pe teren propriu contra Petrolului. Etapa intermediară este cea în care Pandurii va evolua în deplasare, la Cluj, contra CFR-ului, acest meci fiind încadrat de două meciuri pe teren propriu pentru echipa gorjeană, care înainte de partida cu CFR va juca la Severin cu Concordia Chiajna, iar după confruntarea din Gruia va reveni la Severin pentru meciul cu FC Botoșani.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here