Mircea Diaconu revine cu Aro la Gorj

575

Europarlamentarul Mircea Diaconu a anunţat că va face din nou ocolul României, la bordul aceluiaşi autoturism Aro-10 galben, la împlinirea unui an de la campania pentru Parlamentul European (PE). Diaconu nu a mai fost în Gorj din campania pentru europarlamentare, la scrutin acesta fiind votat de 5,40% dintre cetăţenii judeţului nostru, scorul său la europarlamentare fiind de 6,81%.

Potrivit unui comunicat al Biroului europarlamentarului Mircea Diaconu, de data aceasta vizitele sunt împărţite în două etape: 11-16 mai – în judeţe din Transilvania şi Oltenia, respectiv 25-31 mai – în Muntenia, Dobrogea şi Moldova. Diaconu îi invită pe cei care l-au sprijinit în urmă cu un an pentru strângerea semnăturilor necesare înscrierii în cursa electorală, precum şi pe toţi cei care doresc să-l cunoască să vină la întâlnirile stabilite conform programului turneului, care va fi postat pe site-ul www.mirceadiaconu.eu şi pe pagina sa de Facebook.
Conform sursei citate, în mai 2014, Diaconu a pornit într-un tur al României, pentru 22 de zile, parcurgând 5.394 km şi întâlnindu-se cu simpatizanţi din 60 de oraşe.
În Parlamentul European, Mircea Diaconu îndeplineşte funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru cultură şi educaţie şi este membru al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), grup politic în care a fost ales ca membru al biroului de conducere.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here