Minorul dispărut a fost găsit

526

La data de 16 martie 2016, minorul Stângă Ion Alexandru, în vârstă de 14 ani si 8 luni, din comuna Baia de Fier, a fost găsit pe raza comunei Albeni, de către tatăl său. Din declaraţia minorului, rezultă faptul că plecarea a fost voluntară, iar din verificările efectuate reiese că minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni.
Reamintim faptul că, la data de 14 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 45 de ani, din comuna Baia de Fier, despre faptul că în data de 13 martie a.c., fiul său, Stângă Ion Alexandru, de 14 ani şi 8 luni, cu acelaşi domiciliu, a plecat voluntar de la locuinţă împreună cu unchiul său, de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, judeţul Hunedoara.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în seara zilei de 13 martie a.c., minorul Stângă Ion Alexandru a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu unchiul său, luându-şi cu el mai multe articole vestimentare. La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare negru din imitaţie de piele, pantaloni albaştri tip blue-jeans, iar în picioare avea pantofi tip sport de culoare negru cu verde.
Din fericire, copilul a fost găsit, fiind teafăr și nevătămat.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here