Minori fugiţi de acasă

441
Doi minori daţi dispăruţi de acasă de părinţii lor au fost găsiţi de poliţişti dormind la etajul zece al unui bloc turn din municipiu. Puştii stăteau pe un pat abandonat, fără să îşi facă probleme în privinţa absenţei lor de acasă, ei nefiind la prima plecare de acest gen. Andrei Lucian Brânzan, de 12 ani, şi verişorul său Claudiu Daniel Brânzan, de 14 ani, au plecat împreună de la şcoală şi nu au mai revenit aseară acasă.

Tatăl lui Andrei a fost cel care a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia, poliţiştii începând imediat căutările. Cei doi băieţi au fost găsiţi ieri, ei dormind în patul de la etajul zece de pe casa scării alături de un alt băiat, de 15 ani, pe care părinţii nici măcar nu l-au mai dat dispărut.

Un final la fel de fericit a fost înregistrat şi în cazul dispariţiei unei minore de 15 ani din Bucureşti, care, tot ieri, a fost găsită pe raza judeţului Gorj. Fata s-a certat cu părinţii săi şi, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a urcat în tren şi s-a oprit la Aninoasa, unde a venit la Ionuţ, un tânăr de 18 ani de care era îndrăgostită şi cu care dorea să îşi trăiască restul zilelor. Poliţiştii au săltat-o din locuinţa respectivă şi au dus-o la Centrul de primire a minorilor în regim de urgenţă Târgu Jiu, de unde, probabil, va fi trimisă înapoi părinţilor.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here