Minore date dispărute, găsite de poliţişti

367

Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către un bărbat din Târgu-Jiu cu privire la faptul că în cursul zilei de sâmbătă, 6 iulie fiica sa, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orei 15:30 şi până la momentul respectiv nu a mai revenit.

În urma activităţilor desfăşurate şi investigaţiilor efectuate, la mai puţin de două ore de la sesizarea dispariţiei, în jurul orei18:20, poliţiştii au identificat-o pe minoră pe raza localităţii. Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, fata nu a fost victimă a vreunei infracţiuni sau abuz. Ulterior aceasta a fost încredinţată familiei.
La aceeaşi dată, la orele 19:00, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de o femeie în vârstă de 43 ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni până la momentul formulării sesizării.
Poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice pentru identificarea persoanei dispărute, aceasta fiind găsită, la scurt timp, pe raza municipiului Târgu-Jiu. În urma verificărilor efectuate a rezultat că minora nu a fost victimă a vreunei infracţiuni sau abuz, fiind încredinţată de poliţişti familiei.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here