Minoră dispărută: Și-a luat cu ea și sora de 2 ani

1312
O minoră în vârstă de 13 ani, din Dolj, este căutată de polițiști. Oamenii legii au fost anunțați de către o persoană de 33 de ani că fata a plecat în mod voluntar cu un tânăr de 15 ani, din Scoarța, de la domiciliul unde locuiește fără forme legale și nu a mai revenit. Aceasta a luat-o și pe sora sa de 2 ani.
,,La data de 31 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de către o femeie de 33, din comuna Jupânești, cu privire la faptul că nepoata sa Berbece Nicoleta, de 13 ani, din comuna Argetoaia, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în orașul Târgu Cărbunești, în noaptea de 30/31 august a.c., a plecat în mod voluntar de la domiciliu, cu un tânăr, de 15 ani, din comuna Scoarța, și până în prezent nu a mai revenit, luând-o cu ea și pe sora ei minoră, în vârstă de doi ani.
Semnalmente – înălţime de 1,60 m, greutate aproximativ 50 kg, păr blond, faţă ovală, ochi căprui, constituție atletică”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
Persoanele, care pot oferii detalii care să ducă la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here