Minor dat dispărut, găsit la Teleşti

486

Un minor de 13 ani, dat dispărut de către reprezentanţii Centrului de Primire Minori în Regim de Urgenţă Târgu-Jiu, unde era internat, a fost găsit de poliţişti pe raza localităţii Teleşti.

În cursul zilei de 6 noiembrie, minorul în vârstă de 13 ani a plecat de la Şcoala Generală nr. 7 Vădeni, unde este elev în clasa a-VII-a, însă nu a mers la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Minori Tg-Jiu, unde era beneficiar.  Văzând că acesta nu mai revine, seara, reprezentanţii Centrului l-au dat dispărut. În urma investigaţiilor efectuate şi a activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşit să-l găsească pe minor pe raza localităţii Teleşti. „Din primele verificări, s-a stabilit că plecarea minorului a fost voluntară, iar în perioada dispariţiei nu a comis şi nici nu a fost victima vreunei infracţiuni sau abuz. S-a luat măsura internării acestuia la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Târgu Jiu”, a anunţat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Minorul este cunoscut cu plecări repetate, el mai fugind din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi de la Casa de Tip Familial Sirebu.
R.L.

1 COMENTARIU

  1. Normal ca fug copiii ca la cum se poartaNebunu si cu Pasare ,marii directori pusi de ,,etnicul cotruna, .Astia au terorizat si copiii si angajatii dar seful se face ca ploua.Mate director ai facut praf tot ce a muncit Gruia …cum pui ma directori panarame ca cei de mai sus…..la fiecare centru ai pus adj ….cica ai redus posturile de director….ai vrut doar sa scapi de gruia si diaconescu….singurii care stiau si ereau cinstiti…..sa ti pui tu pupezele si papitoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here