Milosteanu, şef de campanie la PSD Gorj

345

milosteanuVicepreşedintele PSD, Gheorghe Milosteanu, este noul director de campanie al PSD Gorj. Directorul de la Centrul Maternal Târgu-Jiu l-a înlocuit din funcţie pe Cornel Popescu,

care acuză probleme de sănătate. Din echipa de campanie a PSD va face parte şi şeful PC Gorj, Ilie Petrescu, acuzat, recent, că ar strânge semnături pentru candidatul Sorin Oprescu, dar pentru care se dau asigurări că va muncii pentru Mircea Geoană.

Gheorge Milosteanu a luat locul lui Cornel Popescu la cârma ,,bărcii” de campanie a PSD Gorj şi asta deoarece vicepreşedintele Consiliului Judeţean acuză probleme de sănătate. Schimbarea va aduce numai beneficii organizaţiei şi asta deoarece se cunoaşte că Milosteanu este un bun organizator care are experienţă de campanie el fiind o lungă perioadă de timp şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene. În echipa de campanie a PSD Gorj vor mai face parte şi noii intraţi în formaţiunea politică, fostul director al Complexului Energetic Rovinari, Laurenţiu Ciurel, omul de afaceri Viorel Bebe Ionică, vicepreşedinte al PSD, ce se va ocupa de organizare, conservatorul Ilie Petrescu dar şi Vasile Antonie, actual director adjunct de campanie. Consilierul judeţean Andrei Maioreanu se va ocupa de Biroul de Presă al PSD pe perioada campaniei electorale având alături colegii de partid, gen Ciprian Florescu, care va ocupa, în continuare, funcţia de purtător de cuvânt al organizaţiei judeţene, Marius Vlaicu şi Radu Teodorescu. De Departamentul de Asistenţă Juridică se va ocupa Valentin Popa iar de organizare se va ocupa şi Alecu Drăgoi iar trezorier va fi Gabriel Sanda.
Vor 42% pentru Mircea Geoană
Pesediştii gorjeni au o ţintă clară la alegerile din noiembrie. ei vor să obţină un scor foarte bun. ,,Am avut o primă întâlnire cu preşedinţii organizaţiilor teritoriale din judeţ. ne-am bucurat că au fost prezenţi marea lor majoritate, nu au lipsit decât trei preşedinţi. Avem certitudinea că obiectivul pe care ni l-am propus, un scor cât mai bun, se va îndeplini, adică 42% pentru Mircea Geoană. Noi ne bazăm pe structurile noastre de partid, avem 35 de primari, 312 consilieri locali, 15 consilieri judeţeni, preşedintele Consiliului Judeţean şi structuri în fiecare localitate”, a declarat Gheorghe Milosteanu. ,,Avem o strategie bine conturată şi definitivată privind alegerile prezidenţiale”, dă asigurări şi Vasile Antonie.
Pesediştii gorjeni sunt astfel convinşi că vor înregistra un procent foarte bun la alegerile de luna viitoare şi spun chiar că vor depăşi procentele bune obţinute de ei, în ultimul timp, în judeţul Gorj.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here