Mihai Weber: Oficialii CNADNR vor veni în vizită de lucru la Târgu-Jiu

575

Oficialii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale CNADNR vor ajunge în aceste zile la Târgu-Jiu pentru a inspecta lucrările de reabilitare pe DN 66, precum şi începerea lucrărilor centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu. Anunţul este făcut de către deputatul de Gorj, Mihai Weber.

“S-a stabilit firma câştigătoare, firma care se ocupă de exproprieri, sigur este vorba de începerea lucrărilor iar în zilele acestea reprezentanţii CNADNR-ului sau chiar directorul general să facă o vizită de lucru, tocmai pentru a vedea stadiul celor 2 tronsoane care au creat probleme şi în anii trecuţi.
Mă refer la tronsonul Târgu Jiu- Bumbeşti Jiu şi Rovinari-Târgu Jiu, starea lucrărilor în Defileul Jiului şi începerea lucrărilor centurii ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu”, a declarat deputatul Mihai Weber.
La data de 21 februarie 2014, CNADNR a semnat Contractul tehnico-economic în vederea dobândirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare executării lucrării de utilitate publică localităţilor Târgu – Jiu şi Bumbeşti Jiu, judeţul Gorj.
Obiectivul acestui contract constă în realizarea serviciilor necesare pentru dobândirea prin expropriere a imobilelor necesare executării lucrării “Varianta de ocolire Târgu-Jiu”.
Valoarea totală a acestui contract este de 609.760,00 lei (fără TVA), din care din care 85% reprezintă finanţare nerambursabilă ce va fi acordată de Comisia Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, restul sumei fiind asigurată de la bugetul de stat.
Contractul de prestări servicii a fost realizat pentru întocmirea documentaţiei tehnico-economice în vederea dobândirii prin expropriere a imobilelor necesare executării lucrării de unitatea publică “Varianta de ocolire Târgu-Jiu” pe raza localităţilor Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu.
Societatea S.C. BLOM România S.R.L are la dispoziţie o perioadă de 12 luni pentru a duce la îndeplinire sarcinile prevăzute în contract.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here