Mierea de albine face minuni şi în cosmetică

509

miereÎncă cu foarte mult timp în urmă femeile au apelat la produsele apicole pentru a-şi menţine frumuseţea şi tinereţea corpului şi a tenului. Produsele la care ingredientul de bază este mierea de albine au fost remarcate pentru proprietatea lor astringentă, vitaminizantă, hrănitoare.

Veţi avea o piele mult mai fină, o strălucire a părului de invidiat dacă veţi apela la tratamentele care conţin miere de albine!

Lăptişor de matcă pentru ten

Despre regina Cleopatra se spune că îşi menţinea frumuseţea cu miere de albine. Dacă doriţi să radiaţi de frumuseţe, trebuie să ştiţi că atât mierea, cât şi lăptişorul de matcă sunt produse de înfrumuseţare excelente. Luat şi ca supliment nutritiv, lăptişorul de matcă are acţiune nutritivă datorită substanţelor proteice, lipidelor, glucidelor şi vitaminelor, care au un rol benefic pentru circulaţia sângelui în piele, regenerează celulele pielii, dau elasticitate pielii şi reduc din vizibilitatea ridurilor.

Încercaţi masajul cu miere

Masajul cu miere de albine va hidrata şi va netezi pielea. Puneţi câteva picături de miere de albine în apa călduţă sau lapte, iar apoi masaţi tenul cu soluţia rezultată. Puteţi constitui o mască pe bază de miere, la care mai puteţi pune şi puţin ulei de măsline, iar apoi nu trebuie decât să vă masaţi atât părul cât şi pielea capului cu această mască, iar părul va fi mult mai strălucitor dar şi mai sănătos.

O baie în care aţi pus câteva linguriţe de miere de albine, un masaj sau o mască pentru ten care să conţină produse apicole te vor face să te simţi mult mai bine dar şi mai frumoasă.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here