Micuţa Alexandra îngrijită la Crasna

492

Micuţa Alexandra a părăsit Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Ea a fost externată marţi, fiind preluată de un asistent maternal profesionist, angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj.

Final fericit în povestea Alexandrei, micuţa pe care propria mamă a dopat-o cu medicamente. Fetiţa s-a însănătoşit şi a fost externată din Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. „Fetiţa este sănătoasă şi a fost externată astăzi (n.red.: marţi). A ajuns la un asistent maternal, pe raza comunei Crasna”, a precizat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.
Alexandra a părăsit spitalul în braţele unui asistent maternal. „Fetiţa va sta în familia unui asistent maternal profesionist, angajat al DGASPC Gorj. Documentele de la dosarul instituirii măsurii de protecţie nu pot să determine sub nicio formă revenirea minorei în familie, din contră, în acest moment se consideră că minora ar fi în pericol în familie. Până la momentul în care dosarul va ajunge la instanţă, copilul va rămâne în grija unui asistent maternal profesionist”, a explicat Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Cât timp fetiţa va fi sub măsură de protecţie, drepturile mamei sunt suspendate.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here