Michal Kremen: “Este o bună oportunitate de a-mi demonstra experienţa şi abilităţile”

591

La 33 de ani, cehul Michal Kremen, una dintre noile achiziții ale echipei de baschet a Energiei pentru noul sezon, consideră că nu şi-a spus ultimul cuvânt în baschetul de performanţă, transferul la echipa gorjeană fiind un pas înainte pentru acesta.
Transferul la Energia este explicat de ceh prin faptul că noua sa echipă evoluează în cupele europene și îl are la timonă pe cipriotul Antonis Constantinides, cu care a mai lucrat vreme de două sezoane: “Cred că este o bună oportunitate de a-mi demonstra experienţa şi abilităţile şi, de asemenea, că pot juca în continuare baschet. Faptul că voi avea ocazia să evoluez alături de Energia în EuroChallange, a contat foarte mult în decizia pe care am luat-o. Am primit numai informaţii bune despre acest club. Campionatul din România este un pas înainte pentru mine. Am lucrat doi ani cu Antonis Constantinides, aşa că, amândoi ştim la ce să ne aşteptăm unul de la altul. El a fost unul din motivele pentru care am ales să semnez cu Energia. Constantinides este un om cu adevărat important pentru mine!”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Michal Kremen.
Michal Kremen evoluează pe poziţiile 3-4, măsoară 2.01 metri și a petrecut ultimii doi ani în Cipru, la Apoel Nicosia, unde în ultimul sezon, alături de antrenorul Energiei, Antonis Constantinides, a cucerit titlul de campion.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here