Metodele rapide de înfrumuseţare, pentru femeile ocupate

422

femeia ocupata 2Dacă faci parte din clasa femeilor căsătorite, cu copii şi cu un serviciu solicitant, probabil nu-ţi mai rămâne timp suficient la dispoziţie pentru a–l acorda îngrijirii tale personale, pentru a face tot posibilul să fii cât mai atractivă.

Atunci când te-ai trezit de dimineaţă, şi trebuie să ai grijă de cei din jurul tău, dar şi de tine, pune în aplicare trucurile următoare, pentru a fi gata rapid.

Anticearcănul, soluţia salvatoare

Pentru început va trebui să îndepărtezi punctele şi cearcănele de pe faţa ta. Estompează-le cu un anticearcăn. Timpul nu va depăşi două minute pentru a acoperi aceste zone, care nu arată bine deloc.

Fondul de ten

După ce te-ai dat cu fond de ten, urmează machiajul. Apoi într-un minut aplici rimelul, pentru a evidenţia ochii. Pentru o schimbare a look-ului, poţi să încerci şi fardul de ochi şi creionul, pentru a contura.

Buzele

femei ocupate3Nu uita de luciul de buze. Rujul sau luciul de buze e foarte important pentru un aspect cât mai plăcut al feţei. Indicat este să aplici luciul de buze, deoarece se aplică relativ uşor şi-ţi mai rămâne timp şi pentru restul treburilor.

Coafura

Trebuie să ai la îndemână mereu câteva clame de păr, pentru a aranja părul în funcţie de ţinuta adoptată. Într-un minut poţi transforma părul cum îţi doreşti.

Acelaşi lucru putem spune şi în cazul în care foloseşti fixativul sau gelul de păr. Acestea două trebuie să se regăsească obligatoriu în baia ta. Fixativul şi gelul pot face minuni în criza de timp.

Parfumul

O femeie trebuie să miroase bine tot timpul, deci parfumul şi sprayul de corp sunt două elemente necesare. Orice femeie trebuie să fie sexy. Chiar dacă este mamă, soţie, o femeie trebuie să acorde o atenţie sporită corpului ei şi să atragă privirile celor din jur.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here