Metode pentru un bust ferm şi sănătos

438
bustPentru reprezentantele sexului frumos, un bust atrăgător şi bine întreţinut reprezintă o armă secretă cu ajutorul căreia pot suci minţile bărbaţilor. Dacă deţii un astfel de atu va trebui să acorzi mai multă atenţie şi să îi întreţii aşa cum se cuvine.

Urmează câteva trucuri pentru a-ţi menţine mereu sânii tineri, fermi şi elastici şi de ce nu, pentru a-şi păstra forma lor apetisantă.
1.Alegerea sutienului potrivit
Este bine ca fetele să poarte sutien încă din adolescenţă. Trebuie însă să alegi unul potrivit conformaţiei tale. Nu purta lenjerie strâmtă care să-ţi preseze sânii şi să nu le dea voie să respire.
2. Duşul rece
Aşa cum îţi înviorezi tenul cu apă rece dimineaţa când te trezeşti, la fel trebuie să procedezi şi cu zona decolteului. Apa caldă face ca sânii tăi să-şi piardă din fermitate. Deci, după fiecare baie cu apă caldă nu uita să treci un jet de apă rece peste zona decolteului, pentru tonifiere.
3. Masajul
Masajul bustului este indicat doarece stimulează circulaţia sangvină şi reface celulele. Foloseşte un masaj mai uşor după care unul mai dur prin mişcări circulare şi ascendente. Persoanele mai curajoase pot folosi chiar o pungă cu gheaţă.
4. Practică sportul
Faceţi sport ori de câte ori aveţi ocazia pentru întreţinerea întregului corp. Pentru sâni, ideal este înotul sau alte sporturi mai uşoare. Pentru persoanele care practică jogging-ul sau aerobicul, nu le este recomandat să poarte sutienul, ci eventual o bustieră specială care să înlăture şocurile.
Iată un exerciţiu pentru a avea sâni mai fermi şi mai elastici: îndoaie coatele şi adu palmele până în dreptul pieptului, trage-le apoi spre spate. Repetă acest lucru de câteva ori pe zi.
5. Alimentaţia, un factor important
Un regim alimentar sănătos, bogat în proteine este foarte indicat în hrănirea muşchilor pieptului.
6. Somnul
Nu dormi pe burtă. Dormi pe spate sau într-o parte pentru a nu presa sânii şi a lăsa toată noaptea în voia lor.
7. Nu sta prea mult în soare
Soarele nu face bine, îmbătrânind pielea prematur. Cu atât mai mult, nu expune zona pieptului direct razelor solare, deoarece este foarte sensibilă, iar dacă alegi totuşi să stai în soare, în special vara la plajă, nu uita să masezi bustul cu o cremă cu FPS ridicat.
Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here