Metode de frumuseţe la îndemâna oricui

550

metode de frumuseteFoloseşti tot felul de produse cosmetice scumpe şi de cele mai multe ori nu eşti mulţumită de rezultate. Foarte utile şi la îndemână sunt alimentele pe care le găseşti chiar la tine în bucătărie.În continuare vă prezentăm câteva produse, pe care le găseşti destul de uşor prin bucătăria ta, care-ţi vor fi de mare ajutor pentru a arăta mai bine şi într-un timp mai scurt.

Sucul de pepene verde curăţă foarte bine pielea, conferindu-i mai multă prospeţime şi frumuseţe. Obţine sucul de la o felie de pepene şi aplică-l pe faţă. După un sfert de oră clăteşte faţa cu apă caldă după care stropeşte-ţi faţa cu apă rece.

Frunzele de schinduf sunt foarte bune pentru vindecarea coşurilor de pe faţă, ajută la scoaterea punctelor negre şi stopează apariţia ridurilor. Trebuie doar să prepari o pastă din aceste frunze şi să o aplici pe faţă în fiecare noapte. Dimineaţa trebuie să te speli cu apă caldă şi vei constata o îmbunătăţire a zonelor respective.

Frunzele de ceai şi sucul de lămâie preîntâmpină căderea părului. Mai mult, părul va deveni mai moale şi mai strălucitor. Fierbe frunzele în apă şi pune puţin suc de lămâie. Spală părul cu această compoziţie după care clăteşte-te bine.

Un alt tratament pentru păr şi faţă constă în folosirea unui amestec din făină de năut, cu brânză dulce care se poate aplica în fiecare zi. Astfel vei dobândi un ten strălucitor.

Sucul de portocale va conferi strălucire obrajilor. Umezeşte-ţi degetele în suc de portocale şi dă-ţi pe faţă şi gât. După zece minute clăteşte-te.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here