Menţinerea tinereţii şi frumuseţii

476

mentinerea tineretiiPentru cei mereu aflaţi în criză de timp, metoda cea mai bună de detoxificare a organismului constă într-un pahar de apă caldă cu puţină miere şi cu sucul rezultat de la o jumătate de lămâie. Amestecul se va bea dimineaţa.

Alternarea jeturilor de apă caldă cu cea rece este metoda ideală de menţinere a tinereţii. Este destul de simplu de aplicat şi păstrează tonusul vascular, conferă elasticitate pielii şi are efect de slăbire.

Nu mai folosi liftul! Prin urcarea scărilor îţi vei întări muşchii picioarelor, iar coborârea lor fiind eficientă pentru muşchii abdominali.

Dacă nu-ţi place să faci gimnastică – plimbă-te! O plimbare de două, trei ore va avea efectul unei ore de alergare.

Când mergi la restaurant, renunţă la a mai comanda tot felul de sosuri sau fripturi cu garnituri, ci alege doar o salată, preferabil cu peşte, de exemplu.

Masajul nu este soluţia ideală de a înlătura oboseala şi stresul. Ziua, masează de câtva ori urechile cu ajutorul palmelor.

Meditează! Câteva minute de meditaţie îţi vor restabili calmul şi te vor învăţa să vezi viaţa cu ochi frumoşi.

Pentru a te menţine mereu în formă – nu termina tot ce ai în farfurie.

Dacă te-ai trezit noaptea, nu te uita la ceas. Dar dacă nu poţi să dormi, stai cu ochii închişi pentru că şi acesta este un mod a te odihni.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here