Memorialul „Victor Perescu”

493

În perioada 23-25 aprilie, la Sala de Sport a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, se va desfășura cea de-a IX-a ediție a Memorialului „Victor Perescu”.
În organizarea Asociației Județene de Baschet Gorj, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, Clubul Sportiv Școlar Târgu Jiu și Clubul Sportiv Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, turneul de BabyBaschet, la care vor participa sportivi născuți în 2006 și mai tineri va aduna la start șase echipe: B.C. Lions Craiova, C.S. Îngerii Băniei Craiova, C.S. Mobitelco Cluj Napoca, C.S. Heart Drobeta Turnu Severin, C.S.S. Târgu Jiu și B.C.Târgu Jiu.
Președintele Asociației Județene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu, spune despre această competiție că are un rol pregătitor: „Această competiție are rolul de a pregăti viitoarea generație de baschetbaliști pentru participarea la Liga Națională de Minibaschet și Babybaschet, care va avea loc la Mangalia, în perioada 22 iunie – 2 iulie 2016. Le dorim mult succes la aceste meciuri de pregătire”, a declarat Marius Vlaicu. Organizatorii vor oferi sportivilor premii constând în diplome, medalii, cupe și tricouri.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here